Luft-til-luft-Daikin-varmepumpe-installeret-paa-kontorbygning

Cases Femern Belt Energy

Underleverandør til Adapteo Danmark

CASE: Rødby Camp - varmepumper

I Femern Belt Energy er vi stolte af at være underleverandører til Adapteo Danmark og ikke mindst, Danmarks største bygge projekt nogensinde. 
Vi er i fuld gang med at levere, montere og installere mere end 1.000 Luft til luft varmepumper til den 1.400 mand store håndværkerby i Rødby.

Varmepumperne er af mærket Daikin, og er blevet valgt ud fra deres sublime kvalitet og driftsikkerhed, og da Håndværker Kampen i Rødby skal være der i de næste 10 år, var det vigtigt at vælge produkter med stabil driftsikkerhed
Netop kvaliteten af Daikins varmepumper var med til at den eksterne rådgiver valgte Femern Belt Energy som underleverandør og montør, og i Femern Belt Energy er vi stolte over at kunne levere ordentlig kvalitet til vores kunder. 

Daikin-luft-til-luft-varmepumpe-erhverv-under-installation
Luft-til-luft-daikin-varmepumper-installeret-paa-kontorbygning

Femern Belt Energy Vokser

Da opsætningen af varmepumper startede i foråret 2021 indså man i Femern Belt Energy’s moderselskab YellowTec A/S, hurtigt at det ikke blot var nødvendigt, men også opportunt at etablere en lokal afdeling i Rødby. Og derefter blev Femern Belt Energy en realitet.

I dag tæller vi et sammentømret team på 6 mand, som arbejder hårdt for at udbrede bæredygtige energiprodukter til både Erhverv og private.


Vores produktkatalog er i konstant udvikling, og vi har allerede opsat og installeret flere solcellesystemer i lokalområdet.   

Vi har fokus på sikkerheden

Rent praktisk står Femern Belt Energy for både leverencer, montering og el & VVS installation.

Med vores VE godkendte montørteam installerer vi op til 50 varmepumper ugentligt. Hvor der sørges både rørføring, el-kanaler og el-kabler. I Femern belt energy bryster vi os af at have styr på sikkerheden, og vi har klaret det første års arbejde uden sikkerheds-anmærkninger   

Luft-til-luft-daikin-varmepumper-installeret-paa-kontorbygning

Hvorfor er Daikin Luft til Luft varmepumper så bedre?

Japanske Daikin er verdens største varmepumpe producent, gennem flere årtier og har derfor gennemprøvet og udviklet deres produkter til at være nogle af de bedste i markedet.

Eksempelvis har Daikin udviklet en særlig svingkompressor til alle deres luft til luft varmepumper, som er udviklet uden den springfjeder der normalt er det svageste og mest slidbare led i en Luft til Luft kompressor.

Når fjederen i en kompressor bliver slap, vil varmepumpen tabe sin ydeevne og praktisk talt være ubrugelig indtil fjederen udskiftes. Men det har Daikin løst med en fiks led-anordning, der afløser fjederen og gør at kompressoren holde væsentligt længere.


Med andre ord; er der tænkt på, holdbarhed og kvalitet, når Daikin leverer en gedigen Luft til Luft varmepumpe.

Daikin-Sving-kompressor