Ladestandere til elbil

El-ladestandere til privat forbrug fra HALO

Vi sørger for levering og installation. Kom i kontakt med vores konsulenter her


Kontakt en konsulent

Produktbillede-Halo-ladeboks-sølv

Halo ladeboks

Halo ladeboks er en kompakt men kraftig ladeboks, med markedets højeste IP-klassificering. Ladeboksen har LED-belysning som kan guide dig i mørke, og et ekstra schuko-udtag til kabinevarmer.

Halo ladeboks kan også kobles til tilhørende software som du kan styres fra hjemmet eller kontoret. Softwaret styrer alle funktioner i ladeboksen, og har al-historik tilgængelig med rapporter og statistiker.

Produktbillede-Halo-ladeboks-sølv

Specifikationer

  • Markedets højeste IP-klassificering
  • Cloudforbindelse
  • Min. temperatur -24 C
  • Ekstra schukoudtag
  • Fremstillet af genbrugsaluminium


Hent Datablad

Rådgivning omkring el-ladebokse

Har du yderligere spørgsmål du ikke fik besvaret på denne side?

Vores team af energikonsulenter står klar til at guide og spare med dig omkring processen. 

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!

Kom i kontakt med en konsulent


















Rådgivning omkring luft til vand varmepumper

Har du yderligere spørgsmål du ikke fik besvaret på denne side?

Vores team af energikonsulenter står klar til at guide og spare med dig omkring processen. 

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!

Kom i kontakt med en konsulent!


















Halo-ladeboks-monteret-på-pael

Installation af lader til elbil

Vi anbefaler ikke at du selv installerer din ladestander til hjemmet, da det ikke er lovligt som forbruger at tilslutte el løsninger til faste installationer. Til gengæld er der rigeligt med muligheder for at få en installatør til at montere ladestanderen for dig.

Selve installationen tager 2-4 timer, hvor du skal være hjemme under hele forløbet. Vores installatør vil hjælpe dig med at trække elkabel fra ladestander til eltavle, og sørger for at din ladeboks er korrekt opsat. Udover dette vil din installatør hjælpe dig med at tilføje et kombirelæ til din eltavle. Kombirelæet virker som en sikkerhedsforanstaltning og består af en kortslutningssikring og HPFI-relæ slået sammen.

Efter at ladestanderen er installeret står du selv for yderlige reparationer i fremtiden, såsom hvis du har brug for at få ladestanderen pudset eller malet.

Opladning af elbil

Når du oplader din elbil med din lade station vil prisen for opladning blive medregnet i din almindelig elregning. Det koster cirka 2,25-3,00 kr. per kW strøm når du oplader med en lade station til hjemmet. Du skal dog være opmærksom på at der vil være et tab af strøm ved opladning på omkring 10%.

De fleste ladeoperatører som tilbyder abonnement eller udlejning af ladestander, modtager en el refusion efter processtrømaftalen. Denne el-refusion betyder at virksomhederne får tilbagebetalt op til 1,14 kr. pr kWh. Virksomheder vælger oftest at udnytte el refusion til at tilbagebetale forbrugeren i en form for rabat. Dette betyder at du som regel betaler mindre for den strøm du bruger til at oplade din elbil, sammenlignet med din forbrugsstrøm.

Opladning uden abonnement

Opladning uden abonnement hos private operatører koster omkring 6 kroner per kW. Tager man udgangspunkt i den mindste type elbil ligger størrelsen på batteriet på 40 kW, hvor man kan køre 5,5 km per kW strøm opladt. Når du oplader ved en privat operatør, skal du huske at medbringe eget lade kabel, idet at type lade kabel varier alt efter hvilken model elbil du kører.

Opladning med abonnement

Der findes et bredt udvalg af forskellige abonnementer som er tilpasset til hver sin type bilist. Det er oftest mulighed for at betale et fast gebyr for abonnement med en grænse på forbrug. Eksempelvis findes der abonnementsløsninger hvor du får ubegrænset opladning – en klar fordel hvis du regelmæssigt har lange distancer at køre. Alternativt findes der også løsninger hvor du modtager en ladebrik fra udbyder, som du så kan bruge til at betale for gang til gang.

Previous
Next
Previous
Next