Ladestander til erhverv

El-Ladestander til både store og små erhvervsløsninger

Dimensionering af ladekapacitet og forbruger-apps.
Kontakt os og hør nærmere om løsninger og muligheder.


Kontakt en konsulent

Ladestander til erhverv

El-Ladeestationer til både store og små Erhvervsløsninger

Dimensionering af ladekapacitet og forbruger-App’s.
Kontakt os og hør nærmere om løsninger og muligheder.


Kontakt en konsulent

Produktbillede-Halo ladeboks-soelv

Halo ladeboks

Halo ladeboks er en kompakt men kraftig ladeboks, med markedets højeste IP-klassificering. Ladeboksen har LED-belysning som kan guide dig i mørke, og et ekstra schukoudtag til kabinevarmer.

Halo ladeboks kan også kobles til tilhørende software som du kan styre fra hjemmet eller kontoret af. Softwaret styrer alle funktioner i ladeboksen, og har al historik tilgængelig med rapporter og statistiker.

Produktbillede-Halo ladeboks-soelv

Specifikationer

  • Markedets højeste IP-klassificering
  • Cloudforbindelse
  • Min. temperatur -24 C
  • Ekstra schukoudtag
  • Fremstillet af genbrugsaluminium


Hent Datablad

Rådgivning omkring ladestandere

I Femern Belt Energy sidder vi klar til at rådgive dig og din virksomhed omkring bæredygtige energiprodukter.

Vores mission er at levere den mest bæredygtige løsning til den mest rentable økonomi.
kontakt os til en snak om jeres grønne omstilling!

Kom i kontakt med en konsulent


Kom i kontakt med en konsulent!


Hvad koster det at få sat ladestander op?

Prisen på opsætning af ladestander til din virksomhed vil variere meget, alt efter hvor kompleks en løsning du har brug for, størrelsen af din bilflåde, og hvilket firma du vælger til installation af din lade stander.

Selve ladeboksen ligger som regel til en pris mellem 6.500-12.500 kr. per ladestik. Hvis det ikke er muligt at montere ladeboksen på en facade skal den placeres på en søjle, som oftest ligger på en pris på omkring 2.500-5.500 kr. For at sikre sig at ladestandere er sikret mod påkørsel kan det være en god ide at investere i pullerter. De ligger som regel i et prisleje på 1.500-4.000 kr.

Afstanden mellem eltavle og ladestandere har stor betydning på prisen. Kabelføring fra eltavle til ladestander koster ca. 200-450 kr. per meter alt efter størrelse på kablerne. Hvis du skal have nedgravet kabler i enten græs eller asfalt vil prisen også stige ligeledes. Det koster som regel fra 600-1.300 kr. per meter for gravning og reetablering af grundlaget. Yderlige omkostninger kan komme ved udvidelse af eltavle, eller installering af undertavle.

Halo-ladebokse-i-bilgarage

Opsætning af ladestander til elbil

Ved opsætning af ladestander til din virksomhed skal du regne med en række udgifter. Disse indebærer eksempelvis gravearbejde, gennemboringer, kabelføring samt installation og montering af ladestander. Ud af disse udgifter vil især afstanden fra din eltavle til ladestander have betydelig indflydelse på den endelige pris. Den billigste løsning vil være at installere ladere langs din virksomheds husmur. Hvis dette ikke er muligt, vil alternativet være at nedgrave kabler i jorden til fritstående ladestandere. Her vil den endelige pris afhænge af hvilke type underlag (såsom græsareal eller asfalt) der skal nedgraves i.

Antallet af ladebokse der skal installeres går an på din virksomheds behov. Det er vigtigt at I sikrer jer at I har nok ampere til at dække strømforbruget af alle ladestandere. Eksempelvis vil en ladestander med to ladeudtag på 11 kW typisk kræve 32 ampere til rådighed. Udover dette, er det en klar fordel at sørge for at din ladeinfrastruktur kan udvides, i tilfælde af at du får brug for at servicere flere elbiler i fremtiden.

Har i brug for at læse op omkring regler ved opsætning af ladestandere til erhverv kan i tage udgangspunkt i  ladestanderbekendtgørelsen på bygningsreglementet.dk

Tilskud til ladestandere

Sidste frist for at ansøge om tilskud til ladestandere til boligforeninger via grøntransport pulje var 30. november 2021. Der er ikke blevet etableret nogle nye puljer siden.

Previous
Next
Previous
Next