Luft til luft varmepumpe til erhverv

Spar på energien og reducer CO2-udledningen, med en luft-til-luft varmepumper til varme, aircondition og affugtning.  

Femern Belt Energy leverer luft-til-luft varmepumpeløsninger erhverv og eksempelvis til byggepladser.


Kontakt en konsulent

Luft til luft varmepumpe til erhverv

Spar på energien og reducer CO2-udledningen, med en Luft-til-luft varmepumper til varme, Aircondition og affugtning.  

Femern Belt Energy leverer Luft-til-Luft varmepumpeløsninger Erhverv og eksempelvis til byggepladser.


Kontakt en konsulent

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe til erhverv?

En luft til luft varmepumpe er en miljøvenlig og billig varmeløsning for erhvervsvirksomheder. Hvad enten du ønsker at bruge varmepumpen til at erstatte eller supplere din nuværende varmekilde, er der ingen tvivl om der er mange penge at kunne spare.

Varmepumpen udnytter varmeenergien fra luften udefra, og udnytter den til at sende varm luft ind i bygningen. Denne proces bliver udført af varmepumpen ved hjælp af en ude og inde del.

Udedelen skal monteres ved ydervæggen af din virksomhed, imens inde delen skal installeres på indersiden af væggen af de rum der skal opvarmes. Udedelen fungerer som en ventilator som trækker luft udefra. Luften udefra bliver sendt igennem en kompressor hvor luften bliver varmet op, og derefter sendt videre ind til inde delen, hvor den varme luft bliver fordelt i bygningen. Den opvarmede luft bliver nedkølet og recirkuleret så den kan genbruges i systemet.

Daikin-luft-til-luft-varmepumpe-erhverv-under-installation

Rådgivning omkring varmepumper

I Femern Belt Energy sidder vi klar til at rådgive dig og din virksomhed omkring bæredygtige energiprodukter.

Vores mission er at levere det mest bæredygtige anlæg til den mest rentable økonomi.
kontakt os til en snak om jeres grønne omstilling!

Kom i kontakt med en konsulent


Kom i kontakt med en konsulent!


Luft-til-luft-Daikin-varmepumpe-installeret-paa-kontorbygning

Kan det betale sig med luft til luft varmepumpe til erhverv?

En luft til luft varmepumpe ligger til en lav indkøbspris og har derfor hurtigt tjent sig selv ind. Luft til luft varmepumpe systemet er et selvkørende system og du undgår derfor ellers tilhørende gener ved at skulle administrere og betale for genopfyldning.

Ved at udskifte fossile brændstoffer med en luft til luft varmepumpe som varmekilde kan du forvente at spare fra 30-50% af din virksomheds samlede varmeregning. Faktorer der har indflydelse på den endelige besparelse, inkluderer blandt andet kvaliteten af varmepumpen og dens effektivitet under forskellige forhold.

Det samlede elforbrug af din varmepumpe influerer også den samlede besparelse. En luft til vand varmepumpe producerer omkring 3 gange så meget varme som den forbruger af strøm, og derfor ligger besparelsen ofte på minimum 30% på lang sigt.  

Luft-til-luft-daikin-varmepumper-installeret-paa-kontorbygning

Aircondition funktion

Udover opvarmning har en luft til luft varmepumpe også en funktion som aircondition. Den indbyggede aircondition funktion kan bruges til nedkøling under varme sommerdage. Det skal dog nævnes at en varmepumpe kræver mere el ved nedkøling end opvarmning, og elregningen vil derfor være højere ved brug af en luft til luft varmepumpe til nedkøling.

En sidste klar fordel ved brug af luft til luft varmepumpe som varmesystem er varmepumpens evne til at optimere din virksomheds indeklima. Luften i bygningen bliver recirkuleret hvilke fører til en renere luft indendørs.

Bæredygtig varmeløsning

Hvis din virksomhed arbejder med processer der udvikler spildvarme, er der særlige fordele ved at bruge et varmepumpesystem som varmeløsning. Et varmepumpesystem som en luft til luft varmepumpe vil kunne udnytte spildvarmen ved at genanvende den til opvarmning.

En anden fordel ved udskiftning af fossile brændstoffer til en luft til luft varmepumpe, er at din virksomhed kan reducere sit CO2-udslip. Installering af en varmepumpe kan opnå en reducering af samlet CO2 udslip på op til 50%. Hvis du er interesseret i at opnå en grønnere profil for din virksomhed, kan du derfor med fordel overveje et varmepumpesystem.

Previous
Next
Previous
Next