Groen-energi-solcelleanlaeg-koege

HVORNÅR KAN SOLCELLER EGENTLIGT BETALE SIG FOR EN VIRKSOMHED?

HVORNÅR KAN SOLCELLER EGENTLIGT BETALE SIG FOR EN VIRKSOMHED?

☀️Solceller på din virksomheds tag kan betale sig, når I har et el-forbrug af en vis størrelse. Vores tommelfingerregel er et minimumsforbrug på 30.000 kWh pr. år.

💡 I skal nemlig først og fremmest tænke i at producere el til jer selv. Det er der flere gode grunde til:💰💰

1. Elpriserne er lige nu skyhøje, så der er virkelig penge at spare ved at kunne forsyne sig selv med grøn strøm. 🌱⚡️💰

2. Man bliver endnu ikke betalt særlig godt for at sende grøn strøm ud på elnettet – bare 0,2 DKK pr. kWh – så det er i sig selv ikke en god forretning. Det, håber og satser vi naturligvis på, ændrer sig i nær fremtid. Andet er jo helt sort – i stedet for grønt.

☀️ Ved et forbrug på eksempelvis 50.000 kWh årligt vil vi anbefale et solcelleanlæg på omkring 30 kWp, der kan producere 25.000 kWh 7 dage om ugen. I har formentligt lukket i weekenden, så det betyder, at I selv vil kunne bruge 2/3 af den strøm, din virksomheds solceller producerer.♻️

☀️ Næste forudsætning for solceller er, at I har et tagareal, der er stort nok. Har I et elforbrug på 50.000 kWh pr. år og skal have et anlæg på 30 kWh, kræver det et tagareal på ca. 240 kvadratmeter.

☀️ Vi anbefaler, at I kan bruge 60-70% af den solcelleenergi, I producerer, og at I ikke sender mere end 30-40% solcelleenergien ud på elnettet.

☀️ Udover at spare penge og blive uafhængige af de nuværende høje elpriser, vil mindst lige så stor gevinst ved solceller være, at I reducerer jeres CO2 udledning med op til 50%. Det er godt for klimaet, men det er også godt for jeres grønne profil. Win-Win og Win!

YellowTec er f.eks. netop igang med at installere 90 kWp solcelleanlæg i stærkt samarbejde med El-team Vest A/S på Agro Food Park, som vil spare kunden for 46.000 kr. årligt, og investeringen er tjent hjem på ca. 8 år. Se, det er grønt tænkt! 💚

 💭Vil du vide, om solceller kan betale sig for DIN virksomhed? hvor meget det kan spare jer? og hvornår det er tjent hjem? så skriv en kommentar herunder, så hjælper vores Chefkonsulent for Erhverv, Mikkel Føge Jensen dig!
#CSR #YellowTec #alternativenergi #rooftopsolar #energi