januar 24, 2022

Solceller skal være rentabelt, sikkert og langtidsholdbart for alle virksomheder

Sådan får vi flest muligt med på den grønne, bæredygtige bølge og ser (sol)lyset – det tror vi på.

☀️Hos Femern Belt Energy mener vi, at kvalitet er vejen frem.

Derfor bruger vi kun Tier 1 solpaneler – eller sagt med andre ord – den allerbedste slags. For dig som kunde betyder det, at dine solceller har en lang levetid på helt op til 30 år. Vi laver nemlig solcelleløsninger til det lange løb.

☀️Vi er førende på rådgivning

Hos os er den rette rådgivning vigtig, så vi sikrer, at du får det bedste produktet, der giver bedst mening og er mest rentabelt for dig som kunde. Det betyder nogle gange, at vi råder kunder til at få færre solceller, end de oprindelige troede, hvis vi mener det er den optimale løsning. Vi har over femten års erfaring og nogle af de dygtigste rådgivere i branchen. Fordi den rigtige rådgivning gør en STOR forskel.

☀️Din sikkerhed ligger os meget på sinde

Femern Belt Energy er sikkerheds- og monteringseksperter. Vi er grundige i vores beregninger og opførelser af solcelleanlæg. Det betyder, at du kan regne med, at der aldrig kommer flere solceller op på din virksomheds tag, end konstruktionen kan bære, og at el-installationerne er lavet fuldt forsvarligt og efter alle sikkerhedsregler.
Det burde være givet, men er det ikke altid i branchen.

☀️Vi oversælger ikke, en tilfreds kunde er vigtigst

Vi finder, anbefaler og udfører ’Best Case’ hver gang, vi hjælper en kunde med solceller. Dét, mener vi, er en bæredygtig grundfilosofi.

#alternativenergi #energi #vedvarendeenergi #rooftopsolar #grønomstilling #YellowTec

Skal vi hjælpe dig med at se på din virksomheds muligheder – eller kender du nogen, der bør kende os? Så kontakt os med det samme

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.